top of page

Gilles Seymus

Integratief & lichaamsgericht therapeut

Individuele, relationele & groepstherapie

Welkom, mijn naam is Gilles, actief als integratief therapeut die zowel gesprekstherapeutisch als ervarings- en lichaamsgericht geschoold is.

Als mens ben ik gebeten door alles wat met mens-zijn en bewustwording te maken heeft, dit met een specifieke interesse in communicatie, relatie en lichaamsbewustzijn.

Ik hou van een integrale manier van werken en dit door een combinatie van gesprekstherapie en allerhande lichaams- en ervaringsgerichte methodes.

Deze combinatie zorgt voor een meer "outside the box" aanpak die niet enkel op mentaal niveau verhelderd, maar ook op een diep lichamelijk niveau verankerd, afgestemd op waar jij hier en nu in het leven staat en nodig hebt.

Vanuit jouw vraag en behoefte brengen we in beweging wat voor jou niet meer klopt, wat je wil veranderen en/of waarin jij vast zit en tegenaan loopt. 

Dit kan gaan van angst-, onzekerheids-, stress- en spanningsklachten tot meer emotionele, relationele & communicatieve moeilijkheden.

Mijn ervaring is dat, wanneer we (terug) in contact komen met de geruststellende signalen in ons lijf, onze eigen emoties leren hanteren en wanneer we (terug) creatief worden in onze manier van communiceren en relaties aangaan, dat we als mens winnen aan veerkracht, zelf-vertrouwen, stevigheid en meer levensvreugde in het algemeen.

Het hoeft m.a.w. zelf niet slecht te gaan om nieuwsgierig te zijn naar je-zelf en te ontwikkelen aan bewustzijn. Ook wanneer je op zoek bent naar nieuwe manieren tot persoonlijke ontwikkeling en nieuwe kansen tot groei ben je van harte welkom in zowel mijn praktijk als workshops.

Zo kan je bij mij terecht voor zowel individuele, relationele als groepstherapie.  

Graag meer weten?

Benieuwd welk groepsaanbod er momenteel aanwezig is of graag meer weten over wie ik ben en wat ik aanbied?

Klik dan op volgende link naar mijn persoonlijke site: www.joiedevivre-development.be/

Gilles 7.jpg

Prijs voor een consult

Individueel:

€70  (1u)

Koppel:
€80 (1u)

Intake:
€75 (intakegesprek 1u-1u15)

 

Betaling: Cash of Payconiq

Achtergrond:

2011-2015 | Bachelor Orthopedagogie

2015-2019 | Ervarings- & lichaamsgerichte (psycho-)therapie 

2021-2022 | Reichiaanse ademtherapie

2023-... | Dans & bewegingstherapie

bottom of page