top of page

Luna Kruydt

Psychologisch consulent & seksuoloog

Relatie- & sekstherapie

Relaties, seksualiteit, intimiteit, het zit overal. Iedereen heeft zijn eigen verhaal en dit verhaal loopt niet altijd van een leien dakje.

Het kan zijn dat je het wat moeilijker hebt binnen je relatie, je voelt geen connectie meer met je partner, je voelt dat de communicatie en intimiteit niet meer is zoals het was, maar het lukt je niet om dit uit te spreken.

Je seksleven is niet wat je had verwacht, je ervaart pijn bij het vrijen, je verlangt niet naar seks of toch niet zoveel als je partner, je komt maar niet tot het gewenst orgasme of je komt te snel klaar,… Hierbij kan je het idee hebben dat je helemaal alleen staat in je verhaal of dat jij de enige bent die deze gedachten, gevoelens en/of gedragingen ervaart.

Echter is dit niet zo. Een heleboel andere mensen beleven iets gelijkaardig, maar spreken het simpelweg niet uit.

 

Bij mij kan je terecht om over deze zaken en nog zoveel meer te spreken. Hierbij help ik jou om niet alleen je verhaal kwijt te kunnen, maar ook om samen met jou op zoek te gaan naar wat we hieraan kunnen doen.

 

De belangrijkste boodschap is dat dit allemaal in een veilige setting gebeurd, waar ik een onbevooroordeeld luisterend oor bied aan jou. Twijfel zeker niet om me te contacteren.

luna.jpeg

Prijs voor een consult

Individueel:

€60  (1u)

Koppel:
€75 (koppel - 1u)
€90 (koppel - 1u30

 

Betaling: Cash (gepast) of Payconiq

Voor terugbetaling zie eigen mutualiteit. Mogelijk voor zowel psychologische als seksuologische ondersteuning.  

Erkenning:

VVKP (Vlaamse Vereniging voor Klinisch Psychologen) - BFP (Belgische federatie van psychologen) - VVS (Vlaamse Vereniging voor Seksuologie)

Achtergrond:

Bachelor Toepaste psychologie

Master Seksuologie

Contact

+ 32 477 54 15 16

bottom of page